Lisää turhautumista ja yleistä nurinaa Ihan vaan siksi, että älyllinen typeryys pistää niin sanoinkuvaamattomasti v*tuttamaan

INTERNETSENSUURIN HAIKAILU PAHIMMAN SORTIN ITSEPETOSTA

Ihmisten jumalharhan kumoaminen on hauskaa – ja tällä tarkoitan nimenomaan yksilön uskon kumoamista omaan kaikkivoipaisuuteensa. Orimattilan Messias ei kestänyt krittiikkiäni hänen yhdistettyä Facebookin Saatanaan (http://siikala.blogit.uusisuomi.fi/2010/02/13/facebook-paholaisen-keksinto/), joten päätin kirjoittaa oman vastineeni tänne. Ja koska en todellakaan tuhlaa enempää aikaa Siikalan kaltaiseen heretikkoon, menen asiaan.

---

Silloin tällöin eri yhteyksissä pulpahtaa pinnalle näkemys siitä, että internet on saastainen ja likainen ja sen vuoksi sitä tulisi sensuroida tai rajoittaa. Meiltähän löytyy netistä kaikenmaailman hampunpolttelijan kokoontumispalstoja, näin teet putkipommin/raiskaat lapsen/tätä mieltä islamistit ovat sinusta/valkoinen rotu voittaa kaiken -sivustoja. Näiden sivustojen materiaali vaihtelee kieltämättä erikoisesta kuvottavaan ja kerta kaikkiaan oksettavaan. Netistä tosiaan löytyy kaikennäköistä sille, joka Googlea ja keskustelufoorumeita (vertaisverkkoja unohtamatta) osaa käyttää.

Mutta, jotkut ihmiset oikaisevat muutaman mutkan jos toisenkin ja olettavat, että tämä internetistä vyöryvä ahdistus, viha ja paha jotenkin aikaansaisi reaalimaailman pahaa. Tietyssä mittakaavassa tämä osin pitää paikkansakin (mm. Jokela), mutta yleistykseksi siitä ei ole. Kaikki se paha mikä netistä löytyy, on aikaisemmin ollut tiettyjen intressiryhmien sisäistä tietoa. Niitä lapsia ei ole raiskattu sen vuoksi, että netti niin käski, vaan siksi, että sairas ja perverssi ihminen on niin tehnyt ja kaiken kruunuksi kuvannut itseään tekemässä tuota pirullista tekoaan. Netti ei siis ole tässä primus motor, se vain on heijastuspinta kaikesta siitä pahasta mitä ihmismieli on aikaiseksi saanut ja ruumis toteuttanut.

Joku voisi todeta, että tämä on turhaa kikkailua sanoilla, takertumista turhaan semantiikkaan. Mitä väliä sillä on, kumpi tuli ensiksi, halu pahaan tekoon vain internet?

Sillä kun nimenomaan on väliä.

Otetaanpa esimerkki käytännön maailmasta. Suomeen puuhastellaan red button -järjestelmää, jolla epäilyttävän materiaalin voi antaa virtuaalisesti ilmi poliisille. Oletan, että tätä tullaa käyttämään laittoman sisällön kitkemiseksi netistä, eikä sananvapauden rajoittamiseen (mikä toki sekin on enemmän kuin todennäköistä ks. Matti Nikki). Todennäköisesti poliisi tutkii linkkien sisältämää aineistoa ja poistattaa sitä suomalaisilta servereiltä, ulkomaalaisilta ne todennäköisesti laitetaan vain DNS-estolistalle muitta mutkitta. Riippumatta siitä, millä tavalla tämän materiaalin leviämiseen puututaan, itse teko jää kuitenkin poikkeuksetta rankaisematta.

Eräs toimittaja teki vuosia sitten testin: hän löysi internetistä lapsipornoa ja ilmiantoi sen poliisille. Sivu päätyi estolistalle varsin nopeasti ja toimittaja oli tyytyväinen. Uteliaisuus kuitenkin heräsi, ja hän testasi osoitteen ulkomaalaisen DNS-serverin avulla ja a vot: kuukausienkin päästä sivu oli edelleen avoin. Kun hän lähestyi viranomaisia ja kysyi, miksi mitään ei oltu tehty, vastaus oli etteivät poliisin resurssit riitä tutkimaan näitä asioita, poliisi vain sensuroi.

Eli olemme yhteiskunnassa jossa lapsen raiskaus katsotaan lievemmäksi asiaksi kuin sitä esittävän kuvan laittaminen liikkeelle. Poliisin tehtävä on varmistaa, etteivät kunnon kansalaiset saa silmilleen kuvia siitä, mitä sensuurin verhoamassa todellisuudessa tapahtuu. Poliisin tehtävä ei ole tähän pahaan puuttua – heillä ei ole siihen resursseja.

Minua ainakin kuvottaa.

Poliisien nettisensuuri ei vaikuta lainkaan siihen pahaan, mitä maailmassa esiintyy. Lapsia ei raiskata yhtään vähempää, pommien rakentaminen ei ole yhtään harvinaisempaa ja koulumurhaajia tulee vaikka kaikki vihasivustot sensuroitaisiin. Tämä johtuu juuri siitä, että internet on heijastuma ihmismielestä (niin hyvässä kuin pahassakin) ja vaikka heijastuma sumennettaisiin, se alkuperäinen kohde jäisi edelleen jäljelle. Vaikka kaikki rasistiset sivut poistettaisiin, rasismi ei katoaisi. Todennäköisesti se valuisi pinnan alle ja muuttuisi häikäilemättömämmäksi ja raaemmaksi ääriliikehdinnäksi.

Internet on kuin varjo todellisuudesta. Ja jos todellisuudessa haluaisit maljakon pois pöydältäsi, et varmaankaan yrittäisi ensimmäisenä poistaa varjoa pöydän pinnasta?

---

Kun internetin laittaa siihen kontekstiin, että se on vain heijastuma ihmisen synkimmistä ja ihailtavimmista haluista, ymmärtää mistä on kyse. Netistä löytyy toki Messiaaksi julistautuvia narsisteja, itsemurhasivustoja, pro-ana-sivustoja, kuvia ruumiista, sairaista toimituksista, uskonnollisesta pelottelusta ja kaikesta muusta ihmismielen saastasta. Mutta löytyy sieltä myös sivustoja äideistä jotka vaihtavat vauvanhoitotietoa keskenään, poliittista keskustelua, masentuneiden tukiryhmäpalstoja, deittipalvelua, huumoria, facebookia, runoutta, taidetta ja ajanvietettä. Siellä on ensimmäistä kertaa kollektiivisesti edustettuna lähes kaikki mitä kukaan ihminen ikinä on halunnut. Sieltä löytyy ihmismieli kokonaisuudessaan, kaikkein synkimmät salaisuudet ja jaloimmat piirteet.

Ja jos joku haluaa näihin sairaisiin ilmiöihin puuttua, pitää puuttua niiden sairaiden yksilöiden sielunmaailmaan – ei sensuroida heitä maan alle, jossa he voivat jatkaa toimituksiaan rauhassa.

Sillä sensuroimalla paha ei poistu, se vain painuu piiloon.

Teidän,

Jack Andolini

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (45 kommenttia)

Skywalker (nimimerkki)

Uskomatonta narsismia!

"paholaisen keksintö" on sanonta.
Kyllä sinun kritiikin varmasti kestää useampi kuin luuletkaan.

JA: Eipä näkynyt kestävän minun kritiikkiäni. Ensiksi poisti oikean kommenttini ja sen jälkeen kun kirjoitin tyyliin (ei sanatarkasti, koska en ehtinyt taltioida sitä) "Jaahas, täällä ei saa olla enää eri mieltä ollenkaan. Komppaan Pekkaa". Niin kaikki kommentointi kiellettiin. Uskomatonta narsismia ja oman äänen rakastamista, mutta minä olen siihen tällä kertaa syytön.

"On Saatanasta" on myös ihan samalla tavalla sanonta. Nyt sitten, aiheesta kiitos! Siikala ei tässä blogissa ole aiheena, ainoastaan alustuskappaleena, sillä mielestäni on vain rehellistä mainita mikä minut sai lopulta kirjoittamaan tämän kauan mietityn blogini.

Käyttäjän jackandolini kuva
Jarkko Andolini

Valitettavasti en ehdi nyt kommentoida ennen iltaa, mutta teille muille sana on toki vapaa.

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

Minusta tässä on nyt käynyt niin, että kun Suomessa on aina luettu totuus päivälehdistä ja kirjoista, sekä tietysti kuultu se valtaapitäviltä, ovat määrätyt tahot nyt kauhuissaan. Siihen kun lisää sen holhoamisvietin, jossa täti kyllä tietää mikä on ihmiselle parasta, ollaan hyvin absurdissa tilanteessa. Vielä absurdimmaksi sen tekee se, että nämä jotka kiukuttelevat internetin saatanallisuudesta, eivät osaa sitä itse käyttää lainkaan, eivätkä ymmärrä sen hyvistä puolista mitään.

JA: Niinpä.

Tapaus Siikala taas on pelkkä säälittävä muinaisjäte, jonka kirjoituksiin on ihan turha suhtautua vakavasti. Mies on selkeästi enekeliuskontoon hairahtunut sosiopaatti, joka on kaiken muun yläpuolella. Kommentit, joihin hänellä ei ole vasta-argumenttia poistetaan. Surkuhupaisaa hänenkin tapauksessaan on, ettei hänellä ole mitään hajua mitkä ovat internetin mahdollisuudet, vaikka hän toisia yksinkertaiseksi haukkuukin. Siikallalla on tyyli, pois silmistä, pois ajatuksista. Säälittävä ihminen, ei muuta.
Facebook on palveluna oikeastaan ihan tyhjänpäiväinen ja samat asiat hoituvat joko chattaillen tai emaililla, mutta kaiken takana on helppous pitää yhteyttä ystäviin ympäri maapallon. Tähän samaan helppouteen tähtäävät kaikenmaailman Windows vistat, jotka taas ärsyttävät ihmisiä, joille tietokone on tuttu työympäristö.

JA: Minulle FB on mahdollistanut muutamien kadonneiden ystävien "metsästämisen" ja joissakin tapauksissa yhteydenpito on alkanut uudelleen. Näitä ihmisiä en olisi kyennyt jäljittämään ilman Facebookia mitenkään muutoin.

Internet on vallankäyttäjille kauhistus. Pitäisi tehdä jonkinlainen tutkimus siitä, paljonko väkivalta on esimerkiksi nuorten keskuudessa vähentynyt internetin tultua yleiseksi? Ainakin pelien ansiosta se oli yhde tutkimuksen mukaan vähentynyt huomattavasti ja syyksi epäiltiin

a) On vaikeaa tehdä väkivaltaa, kun pelaa
b) Pelien väkivalta riittää monelle nuorelle, eikä siitä oteta opiksi reaalimaailmaan läheskään siihen malliin, kuin nämä myöhäishipit väittävät.
Myöhäishipeillä on se ongelma, ettei heillä ole reaalimaailmasta mitään käsitystä.

JA: Niinpä. Erityisesti peliteollisuutta on syytetty milloin mistäkin pahasta, vaikkakin tutkimukset puhuvat kovasti toista. Tosiasia on etteivät Rockmusiikki, värielokuvat, leveät lahkeet tai Beatles onnistuneet turmioittamaan nuorisoa, eikä sitä tee myöskään pelit tai internet.

Jaakko Selin (nimimerkki)

Asiallista tekstiä. Sanonta on Saatanasta, on vain sanonta. Ensin pitää uskoa Saatanaan. Ei kai Siikala usko Saatanaan? Ei ainakaan muun kirjoittelun mukaan, vai onko se siellä taustalla?

JA: Vaikea sanoa kenestäkään muusta, edes Siikalasta. Ehkä hän itse vastaa?

Tuima (nimimerkki)

Nämä internet on saatanasta ja pölö, pölö dinosaurusten höpö höpö jutut voi jättää ihan omaan arvoonsa. Internet on tullut jäädäkseen eikä häviä täältä mihinkinkään, mitäpä jos ihmiset jo totuttelisivat ajatukseen, niin ei tarvitse tuhlata kenenkään aikaa yrittäessään selittää internettiä joilleikkin idiooteille. Suurin ongelma on Suomessa se, että näitä rajoituksia haluaa sellaiset ihmiset jotka eivät tajua internetistä hölkäsen pöläystä, se on vaarallista.

JA: Se nimenomaan on vaarallista. Ja suurina laumoina nämä taitamattomat voivat saada paljon pahaa aikaiseksi.

Ofelia (nimimerkki)

Näen internetin suurimman ja tärkeimmän merkityksen siinä, että se on tehnyt epämukavan tiedonvälityksen sensuroinnin ympäri maailmaan entistä vaikeammaksi. Totalitääriset valtiot yrittävät tosin vielä suitsia toisinajattelijoita (=väärinajattelijoita) netissä; tuhoontuomittu yritys.

Suomessa median omistus on hyvin keskittynyttä, minkä puutteen netti korvaa mainiosti. Asioita ei enää voi vaieta kuoliaaksi.

Wittenbergin linnan oven ilmoitustaulu sai aikanaan aikaan kauaskantoisen mullistuksen läntisessä maailmassa. Katsotaan ja ihmetellään, mitä netti saa aikaan. Se on paljon vaarallisempi kuin vain lasten peliaitta tai epäsopivien kuvien julkaisupaikka.

Ajattelen joskus, että sensurointi-innon takana saattaa olla oivallus: Herra paratkoon, nyt ne lukee ja kirjoittaa aivan mitä haluavat!

JA: Tuo vertaus Lutheriin on muuten aika hyvä! Peukut pystyyn. Muutenkin olen samoilla linjoilla Ofelian kanssa.

Seppo Hildén

jack,

täyttä asiaa.

Internet on vähintään yhtä suuri keksintö kuin sähkö aikanaan ja takaisin sitä ei enää saa työnnettyä mihinkään putkeen, puhumattakaan toimivasta sensuroinnista ja valvonnasta.

internet on jo nyt mullistanut ihmisten käyttäytymistä, viestintää, tiedon hakua, työskentelyä, seurustelua, vaikuttamista jne, että ne lieveilmiöt, joita se tuo mukanaan/mahdollistaa on marginaalista nähden sen tuomaan hyötyyn.

JA: Mielenkiintoista on, että samalla kun armeijaa pidetään hyvänä läpileikkauksena kansakunnasta, internetiä ei pidetä minkäänlaisena edustavana läpileikkauksena ihmisten sielunmaisemasta. Kun muistaa, että toistaiseksi internetin suurin käyttäjäryhmä on n. 15-40-vuotiaat niin ymmärtää hyvin miksi esimerkiksi porno on netissä niin yliedustettua. Eiköhän seksuaalivietti ole aika korkealla tuonikäisten ajatushierarkiassa. 

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Pekka Siikala on mainio esimerkki omalla nimellä uhoajasta, joka on ärsyttänyt Auran kirkkoherraan riittävästi, jotta hän paljasti Pekka Siikalankin Urantia-uskovaiseksi.

Nyt orimattilalaisetkin vakuutuvat siitä, että Pekka Siikala uskoo Urantia-kirjaan ja on omalla tavallaan elinympäristössään vaarallinen tai harmiton lahkolainen, joka siis VOI OLLA vaarallinen.

Jack Andoliniin on tarttunut Pekka Siikalsta suurilla kirjaimilla huutamisen tauti.

Ajattelin ensiksi olla lukematta tätäkin kirjoitusta siksi, että sen on kirjoittanut Pekka Siikala suurten kirjainten vuoksi.

Sananvapaus on jokaisen mahdollisuus ilmiantaa itsensä.

JA: Täytynee siis siirtyä pienten kirjainten käyttöön otsikossa... ;-)

Tuima (nimimerkki)

"Ajattelen joskus, että sensurointi-innon takana saattaa olla oivallus: Herra paratkoon, nyt ne lukee ja kirjoittaa aivan mitä haluavat!"

Vielä vaarallisempaa tuntuu olevan se, että ihmiset ovat netin myötä yhä kiinnostuneempia politiikasta ja seuraavat sitä paljon enemmän ja ottavat asioista selvää, eikä ole vain yhtä totuutta mitä voidaan rummuttaa surutta. Todella vaaralliseksi homma menee siinä vaiheessa jos ja kun ihmiset käyvät äänestämässä, se taitaa olla sellainen uhkakuva, että jokaista politiikkoa hirvittää.

JA: Tai kun he äänestävät tyhjää. Luen juuri Jose Saramagon kirjaa "Kertomus näkevistä", jossa järjestetään vaalit ja suurin osa kansasta äänestää tyhjää (80%). Kertomus on toistaiseksi ollut viihdyttävä osoitus siitä miten nopeasti edustuksellinen "demokratia" syö lapsensa vapauden ja oikeuden, kun sitä vastaan hyökätään sen omin asein. Vaikealukuinen, mutta silti viihdyttävä kirja. Palaan siihen myöhemmin.

Frank (nimimerkki)

Eikös HUUTAMINEN OTSIKOISSA olekaan tämän Orimattilan hevosten kauhun yksinoikeus? ;-)

JA: EI ENÄÄ. ;-)

Skywalker (nimimerkki)

8.

Tollasesta valehtelusta voi saada linnaa, putkaa, vankeutta.

Skywalker (nimimerkki)

8.

Saatanan idiootti. Sensuroinnilla yritetään pitää teidät pöljät poissa vankiloista.

"Yksityiselämää loukkaava tiedon levittäminen on Suomen rikoslaissa rangaistavaksi säädetty teko, josta voi seurata sakkoa tai enintään kaksi vuotta vankeutta. Yksityiselämää loukkaavaan tiedon levittämiseen syyllistyy levittämällä sellaisia toisen yksityiselämään kuuluvia tietoja, joiden leviäminen voi aiheuttaa kärsimystä sille, jota tieto koskee."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Yksityisel%C3%A4m%C3%...

JA: Eli jos olet liian tyhmä käyttääksesi sananvapauttasi, sinut on syytä pitää hiljaisena? Merkillinen mielipide, mutta osoittaa missä joukoissa seisot. Itse kun ajattelin sananvapauden kuuluvan kaikille.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Uskon, että Pekka Siikala on ylpeä urantialaisuudestaan, siitä, että hän on pitänyt aiheesta oikein esitelmänkin. Sen sijaan orimattilalaiset naapurit voivat kokea häpeää uskontunnuksukseen uskovina luteriaisina tai jumalan kieltävinä ateisteina, että urantialaisuus on saapunut naapurustoon.

Skywalker (nimimerkki)

Tunnustat tehneesi rikoksen.

siviilitarkkailija (nimimerkki)

Niin...Siikala on yhdensortin kärjistäjä ja provosoija joka kärjistää ja provosoi että saa aiheen valittaa asittomasta kommentoinnista. Hän ei ole harrastuksineen yksin. Usarin vasemmistoviherät pellet yle-kolumneissaan pyrkivät samaan joskin huonommin tuloksin kuin Siikala.

Varsinaisesti sensuuri sekä ajatusten että kuvien sensurointi ovat tapa hallita ihmisiä. Rajoitetaan ihmisten pääsyä ravistavien asioiden äärelle että ihmisiä voidaan hallita. Varsinaisesti asiassa tärkeintä ei siis ole uutisten käsittely vaan epäuutisten ja turhanpäiväisyyksien mediakäsittely.

Olympialaiset kisat ovat laadukas esimerkki käsistä karanneesta epäuutisesta. Muuttaako olympiakisat köyhien tai hädänalaisten ihmisten elämää miltään osin. Ei. Mutta kisojen alla saadaan media täytettyä epäuutisilla joilla voidaan kiinnittää ihmisten huomio epäolennaisuuksiin jotta he eivät valittaisi tai kritisoisi hallintoaan.

Esimerkiksi dopinguutiset sekä näennäisen vakava mutta todellisuudessa häviävän pientä ihmisryhmää, huippu-urheilijoita koskeva, asia saa mittasuhteet joista mikä tahansa tavallisia ihmisiä arkipäivänä koskeva asia saa vain haaveilla. Esimerkiksi lasten alkoholinkäyttö on niin arkipäiväistä että se jää täysin huomiotta kun lehdistö vertaa tätä yhden huippu-urheilijan tarkassa valvonnassa suorittamaan lääketieteelliseen manipulaatioon.

Sensuurin kohteeksi joutuminen siis kertoo vain sen että nyt olet tullut yhden kielletyn totuuden kohdalle jonka tietäminen ja ymmärtäminen on niin tärkeää että on syytä perehtyä asiaan uudestaan. Tämä siis herättää kysymyksiä ja on hyvä asia toisin kuin epäuutista ja horrokseen tuudittava näennäismedia sen ylikorostuneine urheilusivuineen.

JA: Nykyaikaista leipää ja sirkushuveja. Kun Hesarin avaa, surettaa kun tietää miten merkittäviä asioita lakaistaan pimentoon vain siksi, että se sopii jonkun agendaan. Netti nostaa nämäkin vaietut mielipiteet esiin - haluttiin tai ei. Ja siksi netti on haastava, se antaa ihmisille vapauden käyttää omaa järkeään ja valita oman maailmankatsomuksensa. Siksi se ei sovellu kabineteissa kasvaneille kalpeille ja ryhdittömille pulkannarupoliitikoille.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Minkä rikoksen? Minusta ne, jotka häpeävät luterilaisuuttaan, suomalaisuuttaan, urantiuttaan, sosialidemokraattisuuttaan ja joille heidän oma maailmankatsomuksensa tuottaa kärsimystä, kannattaisi luopua maailmankatsomuksestaan eikä levittää sitä lisäkärsimykseksi ympäristöönsä.

Mikään lainsäädäntö ei suojele ihmistä hänen itsensä sananvapaudelta. Jokaisella on mahdollisuus tekeytyä vaikka miksi, väittää olevansa, mikä tahansa ja oikeus myös olla tekeytyvinään, miksi tahansa.

Pekka Siikala on saattanut tuottaa kärsimyksiä perussuomalaisille, Ari Anttilalle ja artjärveläisille.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Skywalker Pekka Siikala, agendo2 Veikko Saksi.

Mitä muita pareja vielä löytyy, kun verkkoa ruvetaan perkaamaan? Miksi nämä rehellisyyttä ja avoimuutta vaativat herrasmiehet tarvitsevat arvottomia nimimerkkitukijoita?

Miksi Pekka Siikala sensuroi blogistaan Auran kirkkoherran sinne laittaman linkin lehtiartikkelista, jossa Pekka Siikala esitelmöi niinkin äsken kuin 2006 Urantia-kirjasta? Onko joku häpeä tunnustaa tekonsa?

Lehtihän on julkinen ja varmaankin yliopistojen vapaakappalesarjassa ja saatavissa mistä tahansa.

Olisi hyvä, jos Skywalker ottaisi periaatekeskustelun Pekka Siikalan kanssa vaikka peilin ääressä!

JA: On muuten mielenkiintoinen pointti. Varsinkin kun peittelijänä on mies joka vaatii blogeihin kirjautumispakkoa siksi että jokainen seisoisi sanojensa takana. Hmm...

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Pekka Siikala:"Valehtele vaikka politiikasta tai Orimattilan kaupungintalon olemattomista lisäkerroksista, mutta älä lipeä tielle joka loukkaa syvästi esimerkiksi läheisiäni."

Eikö tulisi Pekka Siikalalle halvemmaksi, että ajatuksiasi ajaisi joku Skywalker, jota ei tunnistettaisi orimattilalaiseksi?

Eikö tulisi Veikko Saksillekin halvemmaksi, että hänen asianajajanaan olisi agendo2?

Miksi omalla nimellä uhoajien tulee esiintyä rinta rottingilla asioissa, jotka ovat maan kannalta kiistanalaisia ja samalla häpäistä perheenjäsenensä, sukunsa jne.?

Eläkkeellä ollessa on melko helppo käyttää sananvapautta, koska eläkettä ei oteta äärimmäisen suvaitsemattomassa markkinataloudessa pois niin kuin asiakkaat tai työantaja.

Mikä hyötyä ihmiskunnalle on siitä, että vaikuttaminen aloitetaan vasta 50:n ja kuoleman välissä?

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

Nimellä ja sotulla
2.12.2008 10:08 Pekka Siikala (kirjautumaton)

Olet väärässä.

Juuri eaittämäsi bullshitin vuoksi olen perin pitkään, erityisesti jykevissä mielipidekirjoituksissani, käyttänyt omaa nimeäni, puhelinnumeroani, meiliosoitettani, katusosoitettani ja sotuani.

Jopa Suoli24 palstalla olen sen tehnyt, ja haastanut muut kisaan. Yksikään ei vuosien saatossa ole uskaltanut vastata omalla nimellään, saati että olisi osoitteensa, puhelinnumeronsa ja sotunsa ilmoittanut.

Terveisin

Pekka Siikala 100148-457C
Luhtikyläntie 712
16300 Orimattila
Puhelin 040 715 9212
sähköposti pekka.siikala@hotmail.com

http://www.uusisuomi.fi/nakokulmat/paatoimittajalt...

Suomen-toimisto palvelee Suomea, Norjaa, Tanskaa, Ruotsia ja Viroa. Sen uusi osoite on:

Urantia Foundation / Urantia-säätiö
Luhtikyläntie 712
16300 ORIMATTILA
Sähköposti: urantia-saatio@urantia.fi
Puhelin ja faksi (03) 777 8191

Miten tuo osoite voikin olla noin sama?

JA: Touché, JP. Touché.

Mitenkäs se menikään se nimellä kirjoittamisen vaarattomuus siellä netissä?

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

#20. Mitä sinä vanha kehäraakki siellä uhkailet? Anna tulla niitä haasteita tai ole hiljaa. Sätkit kuin kala verkossa ja olet ihan pihalla.

Tapio.O.Neva kirjoittaa pekkää asiaa. Minulla on tallessa sinulta nimimerkillä lähetetyt viestit ja ne on kommenteissakin jo julkaistu.

Olet säälittävä, mutta et vaarallinen, et sitten millään osa-alueella, joten lopeta se uhoaminen ja käyttäydy kuten mies. Johan sinua häpeää sukulaisesikin, jos sattuvat tätä lukemaan.
Jos minä olisin Huusko, niin antaisin sinulle varoituksen minun sijastani.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Sananvapaus on jokaisen mahdollisuus ilmiantaa itsensä. Veikko Saksi ja Pekka Siikala, jotka kannattavat avoimuutta ja rehellisyyttä ovat itsensä jo ilmiantaneet. Olisi parempi, jos heidän asiaansa olisivat ajaneet Luke Skywalker ja agendo2, koska kukaan ei selvitä väestörekisteristä, kenen sukulaisia he ovat. Ellei kehtaa ajaa asiaansa itse, kannattaa palkata asianajana. Näin tekevät pörssiyhtiöt ja palkansaajat sekä itse asiassa aivan kaikki.

Seuraavaksi Suomi24.fi :n lisäksi asiasta tulee tietoiseksi Orimattilan Sanomat, Toukolan kaupassa kävijät, perävaunujen vuokraajat, Orimattilan Keskustan kunnallisjärjestö, artjärveläiset. Koko markkinatalouden suvaitsemattomuus astuu peliin yhdenmukaisuusvaatimusten vuoksi. Ei ole ollut helppoa olla kristitty vuonna 37 tai sosialisti 1918. Tie se on tuskien, mutta se vie taivaaseen.

Minusta kannattaisi jo tässä vaiheessa lahjoittaa Urantia-kirja Orimattilan kaupunginkirjastolle, koska Orimattilassa ilmeisesti ennakkoluuloisuudesta pelätään Urantia-kirjaa. Kirja on rajanaapurikunnissa Hollolassa, Lahdessa ja Nastolassa sekä Sysmässäkin kunnankirjastoissa, mutta jostain kumman syystä ei Orimattilan kaupunginkirjastossa.

Urantiasta kannattaa keskustella - erityisesti Orimattilassa - koska uskon, että siellä voi olla tietämättömyyttä ja jopa torjuntaan asian suhteen.

Urantian haaste kansanvallalle ei ole se, onko Urantia luonnontieteellisesti totta joskus vuonna 2500 - 3000 ja että se kyetään todistamaan. Haaste on siinä,, että luonto usko Urantiaan jonkinlaisen harvain joukon, jolla on oikeus ajatella, että he ajattelevat joka tapauksessa aina oikein päinvastoin kuin tavallinen kansanvaltainen enemmistö.

Sama ajatus koskee tietenkin tällä hetkellä euron, ruotsin, Demokraattisten lakimiesten tai itse asiassa minkä tahansa harvainryhmän, esimerkiksi Rauhan Sanan edustajia. Ei Helena Tornebergkaan kovin hanakasti kertonut yhteyksistään Rauhan Sanaan. Julkisuudessa ei ole kerrottu Oulun piispankaan yhteyttä Rauhan Sanaan.

Yleensä kaikki, jotka esiintyvät omalla nimellä ja ylenkatsovat muita, vaikenevat heti ensimmäisten uskonkoetusten tullessa. Tässä mielessä moni asia kertautuu Pietariin, joka kolmasti kielsi Jeesuksen.

Miksi kukaan kieltäisi Rauhan Sanaa, Urantiaa, Demokraattisia lakimiehiä, vapaamuurareita tai muita hyviä asioita, jotka tuottavat mielihyvää ja yhteenkuuluvuutta?

Malavatia Melkisedek (nimimerkki)

Kyllä minuakin hävettäisi, jos olisin joskus isännöinnyt rasistisen new age-kultin Suomen toimistoa. Saattaisin kiistää kaiken.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

http://saatio.urantia.fi/news_2002_vk.html

Suomi. Suomen-toimiston hoito siirtyi tänä vuonna uusille henkilöille, jotka jatkavat sitä loistavaa palveluperinnettä, jota Urantia-säätiön puolesta on tarjottu vuodesta 1993 lähtien. Toimisto palvelee etupäässä Suomea, Tanskaa, Norjaa, Ruotsia, Viroa ja Puolaa.

Urantia-säätiön johtokunta

K. Richard Keeler
E. Kwan Choi
F. Gard Jameson
Georges Michelson-Dupont
Mo Siegel

Urantia-säätiön henkilökunta

Tonia Baney
Steven Baney
Víctor García Bory
Catherine Jones
Lisa Jones

Seppo Kanerva

Marcia Lansu
Jay Peregrine
Sheila Schneider
Kathleen Swadling
Matthew Viglione
Mindy Williams
James Woodward

Sivutoimistojen hoitajat

Christine Baussain
Richard Doré
Kassandra Jansen
Nathen Jansen
Vitali Kondratjev
Chris Moseley
Tina Moseley
Colette Pelletier

Kristina Siikala
Pekka Siikala

Trevor Swadling

Urantia Foundation
533 Diversey Parkway
Chicago
Illinois 60614
Yhdysvallat

Puhelin +1 773 525 3319
Faksi +1 773 525 7739
Sähköposti urantia@urantia.org

Tapio O. Neva (nimimerkki)
Tapio O. Neva (nimimerkki)

Onko tuo edellä mainittu Seppo Kanerva muuten kommodori ja kokoomuslais-perussuomalainen poliitikko?

Tapio O. Neva (nimimerkki)
Tapio Suhonen

Jarkko ja kumppanit. Ei tule marsusta varsaa, Sepi Kumpulaisesta filosofia, lampaasta leijonaa....Siikalasta päättelykykyä omaavaa, rehellistä ja rohkeaa miestä.
Mahdotonta ei voi tehdä mahdolliseksi.
Antakaa Siikalan sekoilla blogissaan, älkää kommentoiko, älkääkä piitatko.

JA: Puhut vähän mutta asiaa. Yleensä jätän mystikon omaan arvoonsa, mutta joskus korjailen hänen esittämiään "totuuksia". Silloin kun ne perustuvat selkeään virhepäätelmään ja ovat sellaisenaan vaarallisia perusoikeuksille, joita pidän koskemattomina.

Ofelia (nimimerkki)

Oi Tapio Tapio, kulta kala enkeli ja koko pieni eläintarhani. Sano nyt sinä jotakin itse aiheesta, internetsensuurista!

Minulle jäis hyvä mieli kun poistun palstoilta. Kipsi lähti eilen, tänään opettelin kävelemään ja huomenna menen ulos.

JA: Kannatetaan. Siikala on mehukas kala, mutta toivoisin minäkin että useampi sanoisi kommenttinsa internetsensuurista.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

#31 Suomalaisena järkimiehenä, metsänjumala Tapio, ymmärrät, että tästäkin voi kehittää pari lööppiä Sanoman ja Alman ahnaaseen kanssaan ja noin 2 x 15 000 euron korvaukset lakimiehille, jotka häviäjät maksavat. Mistä tahansa asiasta saa kustannusliiketoiminnan kohuaiheen ja itsellensä harmia. Ensin luuli Veikko Saksi saavansa Paavo Lipposen tapaan maan ilmapiiristä niskalenkin ja hegemonian aikaiseksi maahan, jossa olisi epäisänmaallista kunnioittaa Pariisin rauhansopimusta. Sitten iski Johan Bäckman vastaan noin 60 esitutkintapyynnöllä. Puolustukseksi piti erottaa Juha Molari virastaan varoitukseksi Bäckmanille, mutta sekin meni läskiksi, kun laskettiin liikkeelle agendo2 -epäily ja varmaan vielä enemmän esitutkintapyynnön aiheita.

On yksi Internetin perussääntö, että "älä ruoki trollia". Jari Tervon osalta tätä kehoitin jo tekemään, mutta koska sisältöä sinä päivänä ei ollut, sekin kommentointiin kohtalaisesti.

Pekka Siikala on kuitenki mielenkiintoinen ja syvällinen persoona. Hän on puolustanut riittävästi pakkoruotsia, jotta on saanut fennomaanit kiinnittämään huomion itseensä. Ellei hän olisi näin vankasti kannattanut kantaansa ja taistellut aitosuomalaista syvävirtausta vastaan, olisi todennäköisesti Urantia-kohukin jäänyt kuohumatta.

Uusi Suomi alkaa olla täydellinen media, koska se autogeneroi itse kohunsa. Tämä johtuu siitä, että kirjoittajissa on jo sen verran kohuilun ammattilaisia ja puoliammattilaisia.

Kun Uusi Suomi ryhtyy sensuroimaan tasonsa säilyttämiseksi niin siitä jatkaa poliittisessa pakolaisuudessa Homma-forum tai Suomi24.fi . Teknisen tutkinnan verkossa hoitaa monia rikosvihjeitä selvittänyt teknisen tutkinnan yksikkö MuroBBS.

Uuden Suomen on melko turha sensuroida Heinon kirjoitusta Urantiasta, koska se on Google cachessä, mistä sen poistaminen vaatii oikeastaan kokoomuslaisen puoluejärjenyyden ja suojelupolisiin puhelinsoiton FBI:hin.

Ei kuka tahansa saa mitä tahansa itseään kompromettoivaa pois Googlen cachestä. Yleensä pääasiassa vain kokoomuspoliitikkojen sössimiset on sieltä sensuroitu.

Tässä mielessä kannattaa käyttää kuvakaappauksia, koska Google ei ole yhtään kaikessa länsimaisuudessaan sen tasapuolisempi kuin Helsingin Sanomat tai Yleisradiokaan.

Länsimaisuus ei ole korkeampaa moraalisuutta kuin idän barbaria, vaan salakavalampaa manipulointia korkea osaamisen ja liberalismin vaatimuksen suhteen.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Edes kaikki väkivaltarikolliset eivät tee tekojaan omalla nimellään, koska vaihtavat nimensä vapauduttuaan vankilasta. En nyt tässä yhteydessä mainitse, ketkä kaikki ovat päättäneet nollata tekonsa sanomalehtitietokannoissa ja Google cachessa, mutta heitä on.

Näin olen ei ole väliä sillä, mitä Pekka Siikala sanoo tai tekee, koska hän voi uudestisyntyä vaikka Bertil Siksonina. Tästä on toisenlainen esimerkki Bertil Bertelskljöldistä Välskärin kertomuksissa.

Tässä mielessä pääasialliseen aiheeseen liittyen tieduselen, onko Pekka Siikala Urantian toimiston hoitaja Kristina Siikalan kanssa vuodesta 2002 ja voiko häneltä tilata Urantia-kirjan sekä mitä Urantia-kirja vastaa.

Itse asiassa koko blogi-ajatus on vanhakantainen ja vastaa sanomalehtimiesten käsitystä sanomalehdestä, ei verkkolehdestä. Ei ole olemassa jotain blogistia, joka on arvokkaampi kuin kommentaattorinsa, koska verkossa kaikki ovat tasalattialla. Asia on vähän samanlainen kuin televisiotoimittajien hinku saada "oma" ohjelma, jota on sitten pakko vetää, vaikka aiheet olisivat laihemmat.

Jos Pekka Siikala haluaa käydä dialogia keskustelusta niin kehottaisin häntä avamaan bloginsa, jotta siihen voi kommentoida kuka tahansa. Mikä oli kysymys?

JA: Niinpä. Haaste on heitetty, mutta vastaako Pekka siihen? Tänäänhän lukko pamahti taas päälle oltuani eri mieltä blogistin kanssa.

Jos Pekka Siikala ei olisi ahdistellut Uuden Suomen päätoimittajaa blogisäännöllä olisin jo kaksi kuukautta kirjoitellut asiallisia ja TUONUT Uuteen Suomeen uusia aiheita maailmalta.

JA: Tuttu kokemus.

Kun kerran tämä ei Pekka Siikalalle käynyt siitä pelosta, että omalla nimellä uhoajia ei pidettäisi muita ihmisiä arvokkaampina niin ei voi muuta kuin kommentoida niitä blogeja, joita on olemassa.

Uusi Suom on menettänyt ensimmäisen vuotensa kulttuuriulottuvuuden mm. Roschierin ja Espanjan aiheet, mitä pidän jonkinlaisena tappiona. Päivän politiikasta vääntäminen on hyödyllistä, että ei elävöitä henkisesti. Näin ollen tavallaan Uuen Suomen kulttuuriulottuvuus latistui, ja siitä tulee ajankohtainen "urheilulehti", jossa ei ole suomettarelaisuuden hegeliläistä jännettä.

Maailma ei toimi sivistyneiden vaan uhoajien ehdoilla: kansanvallassakin, jossa pitää huutaa lujaa tullakseen kuulluksi.

Pekka Siikala käynee valta- ja arvovaltataistelua vanhan päätoimittajan ja kustantajan kunnianhimolla. Siksi hänen mielestään bloggaamissääntö on jonkinlainen tapa erottaa päätoimittajajyvät lukija- ja kirjoittaja-akanoista.

Puoluesihteeriehdokkaaksi vielä ehtii Lahden puoluekokoukseen Timo Kauniston aisapariksi. Minusta olisi hyvä valistaa Keskustan puoluekokouksen 3 000 osanottajaa Urantiasta, jotta väärät käsitykset eivät jäisi voimaan puutteellisesta tiedotuksesta johtuen.

Tapio O. Neva (nimimerkki)

Tässä mielessä pääasialliseen aiheeseen liittyen tieduselen, onko Pekka Siikala Urantian toimiston hoitaja Kristina Siikalan kanssa vuodesta 2002

=> Koska Pekka Siikala ja Kristina Siikala ovat luopuneet Urantian Suomen toimiston pitämisestä?

DS (nimimerkki)

Siikala pwnattiin aika pahasti :)

Vierailija (nimimerkki)

TON #38:
"=> Koska Pekka Siikala ja Kristina Siikala ovat luopuneet Urantian Suomen toimiston pitämisestä? "

Heijaste 4/2007:

"Urantia-säätiön Suomen toimiston osoite vaihtuu vuoden vaihteessa. Pitkään toimistoa hoitanut Kristina Siikala puolisonsa kanssa vetäytyvät syrjään ja Kalevi Eklöf Klaukkalasta tulee jatkossa hoitamaan kirjan myyntiä ja jakelua Suomessa."

http://www.urantia.fi/download/heijaste/heijaste%2...

JA: Loistavaa, lisää selvyyttä asiaan. Mikset, Pekka, sinä sanonut tätä heti kättelyssä?

. suvituuli

Onko tämä 'Siikala/Urantia-keskustelu' juuri tänään sattumaa vai "Imperiumin" vasta-isku?

Kysyn tätä siksi, että eilenhän Siikala kirjoitti varsin kriittisesti erityisesti Helsingin Sanomista ja taisi mainita uuden päätoimittajan melkein syytettynä, jos ei nyt vielä tuomittuna.

Nyt on niin, että tuokin kirjoitus näkyy poistuneen. Jos lasken yhteen yksi plus yksi, niin...

Enhän minä tästä muuten välitä, mutta kun Siikalan eilisessä kirjoituksessa ehdotin hänelle vetoa.

Ja nyt en sitten tiedä, josko hän otti vedon vastaan ja voinko viiden vuoden kuluttua (vedon kesto) ryhtyä perimistoimiin.

JA: Vaikea tuosta sanoa mitään. Mikäs teidän vetonne oikein olikaan?

. suvituuli

Herra Siikala(36),

Kun nyt olette intohimoja politiikan julkisuuteenkin ilmaissut, kannattaisi tässä tilanteessa muistaa poliitikon julkisuudenhallinnan ohje:

Ei kannata kiistää, jos tämä ei pidä paikkaansa.

Eli, ei missään nimessä vastata "eivät ole"(36), jos totuus on "ovat olleet"(40). Me kansalaiset emme tee eroa tuon aikamuodon suhteen.

Voi sanoa - en tiedä.

Mutta tämän suhteen kannattaa olla varovainen, koska me kansalaiset odotamme poliitikkojen tietävän. Vaikkeivat maitotölkin hintaa tietäisikään, niin ainakin sen, mihin he sattuvat uskomaan.

Parasta on sanoa - en muista.

Unohtaminen on inhimillistä ja sen me kansalaiset ymmärrämme. Tämän näkyy pääministeri Vanhanenkin oppineen parin viime vuoden aikana. Kiireisillä miehillä on kiireiset kalenterit. Kuka sitä nyt aina jaksaa muistaa, minkä yhdistyksen toiminnassa on ollut mukana tai ei.

Vaarana on tietysti se, että me kansalaiset päättelemme tälläisen muistamattomuuden johtavan väärien äänestysnappien painelemiseen, jolla on tietysti seuraamuksia. Mutta se onkin sitten eri asia...

Käyttäjän jackandolini kuva
Jarkko Andolini

Summa summarum: Siikala on luopunut tästä Urantianpidostaan 2007 (?). Älkää lyökö lyötyä, eiköhän tämä yhteys ole tullut kaikille jo selväksi.

Nyt toivon yhdessä Ofelian kanssa että keskustelu kääntyy internetsensuuriin, joka oli blogin aihe. Tästä voisi anonymiteetin ammattilainen TON:kin sanoa mielipiteensä.

Nimetön Numeroton (nimimerkki)

Australia koittaa kovasti karsia Internetistä pääsyä "sopimattomaan materiaaliin". Esim pienet tissit on Aussilassa sopimaton asia. :D
Tässä blogissa asiasta:
http://paholaisen-asianajaja.blogspot.com/2010/02/...

JA: Operaatio tissimyrsky? :-D Anon hoitaa homman. Hyvä osoitus siitä miten absurdeihin mittasuhteisiin sensuuri lopulta ajautuu.

Kokoomusta äänestävä (nimimerkki)

Minun mielestäni Internetin sensurointi ei ole niin paha asia kuin väitetään. Ihmiskunnashan on eletty sananvapaudesta nauttien suhteellisen lyhtyt aika. Kehitystä on tapahtunut maailmassa ilman sananvapauttakin.

JA: Ja miksi katsot aiheelliseksi siirtyä historiassa taaksepäin? Onko sinulla esimerkiksi mielessä joitakin asioita joita sanomatta jättämällä maailmasta tulisi parempi paikka?

Nimetön Numeroton (nimimerkki)

Niin, ja tietysti Uusi Seelanti myös sensuroi sopimattomia sivuja.
Valtamediasta poikkeavia:
"Both websites that got blocked are what many refer to as conspiracy sites but they are conveniently called "conspiracy" sites because they report news opposing normal main stream media views many times exposing the views of mainstream media. News should be uncensored if there is truth to be found regardless of opinion. Free news makes a free society."

http://fromtheold.com/news/new-zealand-blocks-two-...

Tähän suuntaan mennään maailmalla - ja kohta meilläkin entistä enemmän.

Käyttäjän jackandolini kuva
Jarkko Andolini

#46 Nimenomaan. Sensuuria ajavat voimakkaimmin ne tahot, joilla on taustallaan jotakin peiteltävää. Jos on puhtaita jauhoja pussissa, niin miksi olisi tarpeellista salailla menneisyyttään tai peitellä asioita julkisuudelta?

Ofelia (nimimerkki)

"Minun mielestäni Internetin sensurointi ei ole niin paha asia kuin väitetään. Ihmiskunnashan on eletty sananvapaudesta nauttien suhteellisen lyhtyt aika. Kehitystä on tapahtunut maailmassa ilman sananvapauttakin."

Yhteiskunnallisen kehityksen tärkeimpiä tekijöitä on lukutaito. Alikehittyneiden yhteiskuntien yhteinen piirre on alhainen lukutaito. Yhtä tärkeää on se, millaista lukemista on tarjolla. Uskonnollisissa ja valtiollisissa diktatuureissa tyypillinen piirre on lehdistön ja kirjallisuuden sensuuri. Jo Aatu aikoinaan poltteli kirjoja ja tapa jatkuu maailmalla.

Internetin paras anti on siinä, että sitä ei itse asiassa voi kokonaan sensuroida. Aatteet ja faktat leviävät yli rajojen. Se on vaarallisempi kuin kansainvaellus. Se on jo nyt muuttanut maailmaa ja mitä vielä tekeekin.

Tuima (nimimerkki)

Olette varmaan kuulleet tai lukeneet tästä ja tämä asia on ollut monesti esillä ties missä, mutta laitanpa huvikseen tämän tähän.

"Streisandin ilmiöllä (engl. Streisand effect) tarkoitetaan tapauksia, joissa yritykset sensuroida, vaientaa tai poistaa internetissä julkaistua tietoa – esimerkiksi valokuvia, videoita tai tekstiä – johtavatkin tiedon saaman julkisuuden räjähdysmäiseen kasvuun. Ilmiön on nimennyt Techdirt-blogin ylläpitäjä Mike Masnick laulaja-näyttelijä Barbra Streisandin mukaan: Vuonna 2003 Streisand haastoi oikeuteen valokuvaaja Kenneth Adelmanin, joka osana Kalifornian rannikon eroosiota kartoittavaa valokuvausprojektiaan oli julkaissut verkkosivullaan ilmakuvan Streisandin rantatalosta Malibussa. Oikeus hylkäsi Streisandin vaatimukset ja tapauksen saama runsas julkisuus keräsi Adelmanin sivuille hänen oman arvionsa mukaan yli miljoona ylimääräistä kävijää ja ilmakuvaa julkaistiin sanomalehdissä ympäri maailman. Ennen oikeusjuttua talon olivat ilmakuvista havainneet vain harvat.

Jo vuonna 1993 John Gilmore kuvasi vastaavaa ilmiötä seuraavasti: "Verkko tulkitsee sensuurin vaurioksi ja uudelleenreitittää sen ympäri

Skientologien epäonnistuneet yritykset poistaa Tom Cruisen skientologiaa käsittelevä puhe useilta verkkosivuilta johti Chanologia-projektin perustamiseen."

Wikipedia

Ofelia (nimimerkki)

Miettikäähän mitä mukavaa internetin käytön leviäminen saa aikaan esim. Pohjois-Koreassa tai Jemenin maaseudulla. Kyllä se sinnekin vielä rantautuu.

Sami Haapavaara (nimimerkki)

Hieno kirjoitus,
nyt on hyvä mennä nukkumaan.

CialisMedicin (nimimerkki)

http://uaetipplers.isoc.ae/en/member.php?u=1353
BUYING CHEAP CIALIS
http://www.blogs.medextreme.com/image/buying_viagra.jpghttp://www.blogs.medextreme.com/image/buying_levitra.jpghttp://www.blogs.medextreme.com/image/buying_cialis.jpg
DISCOUNT ONLINE CIALIS - 1.55$ per pill BUY GENERIC CIALICs BUY GENERIC CIALIC air travel
BUY LOW-COST GENERIC CIALIS online - BUY GENERIC CIALIS no prescription
BUYING CHEAP CIALIS - $1.55 per pill on line GENERIC CIALIS BUY book BUY online BUY GENERIC CIALIC
online BUYING LOW-COST GENERIC CIALIC
BUYING GENERIC CIALIC lowest prices
http://www.bloody-disgusting.com/forums/showthread...
BUYING GENERIC CIALIC lowest price
CIALIS
CIALIS ONLINE
ONLINE CIALIS
BUY ONLINE CIALIS - 1.55$ per pill BUY sialis online GENERIC CIALIC BUY
BUY GENERIC CIALISs - BUY GENERIC CIALIS CHEAPEST now
BUYING CHEAP CIALIS - $1.55 per pill BUY GENERIC CIALIS no prescription on line GENERIC CIALIC BUY
BUYING CIALIS
CIALIS ONLINE BUYING
CHEAP CIALIS BUYING
GENERIC CIALIS
CIALIS GENERIC BUYING
BUY GENERIC CIALIS
BUY cyalis
BUY GENERIC CIALISs
BUY sialis
cyalis BUY
GENERIC CIALISs BUY
BUY GENERIC CIALIS LOW-PRICE
LOW-PRICE BUY GENERIC CIALIS
low price GENERIC CIALIS BUY
GENERIC CIALIS BUY
CHEAP BUY GENERIC CIALIS
BUY chreap sialis
ordrer CHEAP GENERIC CIALIS
BUY CHEAP GENERIC CIALIS
online GENERIC CIALIS BUY
BUY CHEAP GENERIC CIALIS online
on-line GENERIC CIALIS BUY
on line GENERIC CIALIS BUY
BUY GENERIC CIALIS CHEAPEST
BUY GENERIC CIALIS CHEAPEST online
GENERIC CIALIS BUY online
BUY LOW-COST GENERIC CIALIS
BUY LOW-PRICE GENERIC CIALIS
BUY LOW-COST GENERIC CIALIS online
online BUY LOW-COST GENERIC CIALIS
BUY GENERIC CIALIS lowest prices
BUY GENERIC CIALIS lowest price
BUY GENERIC CIALIS online CHEAP
mail BUY GENERIC CIALIS
BUY GENERIC CIALIS air travel
drd BUY GENERIC CIALIS
BUY GENERIC GENERIC CIALIS
BUY CHEAP GENERIC CIALIS
BUY GENERIC CIALIS prescription
BUY GENERIC CIALIS without prescription
BUY GENERIC CIALIS not prescription
BUY GENERIC CIALIS no prescription
BUY online BUY GENERIC CIALIS
CHEAP GENERIC CIALIS BUY online now
BUY GENERIC CIALIS visit your doctor online
BUY GENERIC CIALIS CHEAPEST now
BUY GENERIC CIALIS on line now
GENERIC CIALIS money BUY
book BUY online BUY GENERIC CIALIS
BUY GENERIC CIALIS GENERIC CIALIS online
GENERIC CIALIS on line BUY
h h BUY script sec GENERIC CIALIS
BUY GENERIC CIALIS now
BUY GENERIC CIALIS BUY GENERIC CIALIS
h h BUY GENERIC CIALIS
free GENERIC CIALIS BUY online
BUY GENERIC CIALIC
BUY cyalis
BUY GENERIC CIALICs
BUY sialis
cyalis BUY

Toimituksen poiminnat