Lisää turhautumista ja yleistä nurinaa Ihan vaan siksi, että älyllinen typeryys pistää niin sanoinkuvaamattomasti v*tuttamaan

MIELENOSOITUKSET HAJOITETTAVA

Perusoikeuksien hävittäminen jatkuu Suomessa totuttuun tapaan. Täytyy myöntää, että loogista ajatuskulkua päättäjämme kyllä noudattavat.

Suomessa on perinteisesti ollut ”sananvapaus”. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa saa sanoa mitä tahansa, mutta voi joutua siitä tilille. Tämä tarkoittaa linnaa, pyttyä, kuritushuonetta tai sakkoja – riippuen hieman ajasta ja paikasta. Olennaista on, että se mitä sanot, voidaan kääntää sinua vastaan ja sinua voidaan siitä rankaista.

Tänään sitten päätettiin siirtyä uudelle tasolle.

http://www.hs.fi/kaupunki/artikkeli/Helsinki+h%C3%A4%C3%A4t%C3%A4%C3%A4+mielenosoittajien+vaunun+eduskuntatalon+edest%C3%A4/1135253261614

Mielenosoittaja, nälkälakossa (?) ollut Marko Sihvonen häädetään eduskuntatalon edestä, laillisesta ja luvallisesta mielenosoituksestaan. Virallinen perustelu on kerrassaan loistavaa komediaa! Näin sitä perusteli Helsingin kaupungin rakennus- ja ympäristötointa johtava vihreiden Pekka Sauri:

”Kaupungin rakennus- ja ympäristötointa johtava Sauri korostaa, että ihmisellä on perustuslain turvaama mielenosoittamisen oikeus.

"Mutta mikään laki ei turvaa sitä, että olisi oikeus pitää kalustoa (tietyssä paikassa)."”

Ajatus saattaa aluksi olla hieman vaikeasti ymmärrettävä, mutta avaan sitä hieman. Perusidea on tismalleen sama kuin sananvapaudessa: sinulla on oikeus osoittaa mieltäsi, kunhan teet sen tavalla ja paikassa jossa se on hyväksyttävää. Esimerkiksi keskellä Urho Kekkosen kansalispuistoa. Missään tapauksessa mieltäsi et saa osoittaa siellä, missä se saattaisi herättää kysymyksiä tai julkista paheksuntaa. Missään tapauksessa et saa herättää mielenosoituksellasi kansan mielenkiintoa tai yleistä hälyä. Missään tapauksessa et saa osoittaa mieltäsi pitkään, tavalla jolla voisi olla merkitystä.

Herrat johtavat ja olkoon kansa hiljaa.

Ihmettelen vain, miten Suomesta vielä kaiken tämän jälkeen löytyy ihmisiä jotka uskovat valtiomme yltiöihanaan vapauteen.

Tosiasiassa vapaus on jo kuollut.

Teidän,

Jack Andolini

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

VeliSynkkä (nimimerkki)

Pekka Sauri on De DORKIEN kiintiöpuudeli!

Ja kun KONEISTO käskee niin Moppe hyppää!

VeliSynkkkä
Motto: Tehdään de DORKISTA pien pien pien PUOLUE seuraavissa vaaleissa!

Jari-Petri Heino (nimimerkki)

Vuoden 2012 kesällä grillataan sieniä ja purjoja, sekä nautitaan San Miguel light alkoholitonta olutta.

JA: Mikä parasta, sinulta, minulta tai keneltäkään ei tarvitse edes kysyä! Loistavaa demokratiaa.

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

On ehdottomasti oikein, että se Karvian pikku-jeesus häädetään. Kaveri yrittää saada nälkälakolla kiristämällä muita tahtoonsa. Se on halveksuttavaa ja yhtä halveksuttavaa on myös sen tukeminen. Jos Sihvonen tahtoo muutosta, tekisi sen edes kuin mies.

Itsellänikin olisi pitkä asialista, joihin haluaisin muutosta, mutta en ilkiäisi kiristää säälittävällä tavalla nälkälakkoilemalla. Hyi hyi.

JA: Mielestäsi mielenosoitus ja nälkälakko ei ole muutoksen yrittämistä? Sekö ei vaadi miestä? Mikä vaatii? Pitääkö ihmisen perustaa hyödytön pikkupuolue jotta saa äänensä kuuluviin, ja hyväksyä se että omat ajatukset runnotaan isojen konsensuksessa kuulumattomiin?

Nälkälakkoilu on vain hiukkasen parempi juttu kun suora kansalaistottelemattomuus, mutta siitäkään ei enää olla kaukana.

pekka (nimimerkki)

Pitäisiköhän itsekin mennä asuntovaunun tai vaikka useamman kanssa torille punkkaamaan ja itkeä sitten sananvapaudesta kun häädetään.

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

#4

Aivan, samalla tavoin voisin itsekin heittäytyä surkimukseksi, jolta on sana ja vapaus riistetty. Voisin vaatia vaikka ravintoloiden tupakointikiellon purkamista.

Käyttäjän jackandolini kuva
Jarkko Andolini

#4 ja #5 Miksette siis vaadi muutoksia itseänne koskettaviin asioihin? Jos kerran puoleen perustamalla voi saada muutoksen aikaan, niin miksei S. Mäkelä ole jo perustanut puoluetta jonka asialistalla on ravintoloiden tupakointikiellon purkaminen?

Henkilökohtaisesti en tiedä olenko samaa vaiko eri mieltä Sihvosen agendasta. Samaa mieltä olen kuitenkin siitä, että hänellä tulee olla oikeus sanoa mielipiteensä, nälkälakolla tai ilman. Se on minusta miehekästä että uskaltaa seistä mielipiteensä takana, riskeerata jopa oman terveytensä asiansa puolesta.

Ainakin se on kymmenen kertaa miehekkäämpää kuin blogeissa pahan maailman itkeminen. Tiedän syynkin miksi te ette sitä puoluettanne perusta: sisimmässänne tiedätte, että sillä ei ole mitään merkitystä. Ketään ei kiinnosta vaikka perustaisitte puolueen ja saisitte ehkä jopa 15 000 ääntä. Teidän mielipiteenne painetaan marginaaliin vaikka pääsisitte ihmeen kaupalla eduskuntaan asti. Mikään ei tule muuttumaan vaikka kuinka itkisitte ja raivoaisitte. Konsensus hallitsee ja kabinettiherrat päättävät miten maata johdetaan. Kansalaismielipide on vain kuriositeetti.

Sen vuoksi Sihvonen teki ainoan ratkaisun jolla tässä näennäisdemokratiassa edes voisi yrittää vaikuttaa. Nähtävästi sekin keino ollaan viemässä kansalaisilta pois.

Käyttäjän jackandolini kuva
Jarkko Andolini

#6 Ja jos kansalta viedään oikeus mielenosoitukseen ja pahan olonsa ilmaisemiseen sananvapauden avulla, niin miten pitkään luulette että tilanne kestää? Mitä luulette, että tapahtuu kun jollakin seuraavan kerran alkaa viheltää korvissa?

Ugaubuga (nimimerkki)

"Aivan, samalla tavoin voisin itsekin heittäytyä surkimukseksi, jolta on sana ja vapaus riistetty. Voisin vaatia vaikka ravintoloiden tupakointikiellon purkamista."

Aivan, mutta koska olet munaton lammas et tee asialla yhtikäs mitään ja kritisoit ihmisiä blogipalstalla, jotka taistelevat asiansa puolesta. Suomalaisia vaivaa muutenkin kaikenlainen osallistumattomuus, ihmisillä on muutenkin varsinkin suomalaisilla uskomaton kyky ottaa vastaansa kaikenlaista paskaa ja olla tekemättä asialle mitään. Vähän voidaan murista ja puhua paskaa selän takana, mutta siihen se jääkin. Linkolan sanoin "suomalaiset eivät ole kansalaisia, suomalaiset ovat alamaisia"

JA: Touché. En tuota itsekään olisi paremmin voinut sanoa.

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

Ugaubuga. Mitä itse teet asioiden muuttamiseksi. Nälkälakkoiletko ehkä? Kiukutteleko kuin lapsi (sitähän marko tekee). Myönnän, että suomalaiset ovat kilttejä ja auktoriteettipelkoisia esim. ravintoloiden tupakoitnikiellon yhteydessä, ei mitään kapinaa. Paitsi Aki Kaurismäki asettui kapakassa vastarintaan (vaiken muuten äijästä pidäkkään).

Jos jotain vastustaa ja kapinoi, tehköön sen kunniallisesti. Sihvonen esiintyy tyyliin "housut kintuissa"...ja talipäät taputtaa.

Käyttäjän jackandolini kuva
Jarkko Andolini

#9 Miten hän esiintyy housut kintuissa? Vastustatko nyt miestä, asiaa vaiko protestitapaa?

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

#10

Vastustan ennenkaikkea protesitapaa..ja kyllä täytyy olla miehessäkin jotain pielessä, kun tollasiin haistavitun-menetelmiin turvautuu.

Käyttäjän simomakela kuva
Simo Mäkelä

Minusta marko on ihan kuin surkimus housut kintuissa, joka huutaa itkuraivoisana; "tulkaa pyyhkimään".

Käyttäjän jackandolini kuva
Jarkko Andolini

#11 ja #12 Nähtävästi protestitapa herättää sinussa suuria tunteita. Tunnetko samoin esimerkiksi Mahatma Gandhia tai Nelson Mandelaa kohtaan?

Miten oma protestitapasi on yhtään miehekkäämpi? Meuhkaat täällä palstalla ja haukut itsellesi tuntematonta miestä paskahousuksi. Mikset mene sanomaan sitä hänelle suoraan, turhaan sitä minulle tulet sanomaan kun en miestä edes tunne? Eikö kantti riitä? :-)

Sami Haapavaara (nimimerkki)

Tulejan Simo Mäkelä sieltä Kankaanpään kepumafian seudulta tänne etelään, niin näytetään kuinka se perse pyyhitään.

marko (nimimerkki)

Olen ollut jo viikkotulkulla eduskuntatalon edessä ja yksikään ns.tavallinen "vittuilija" ei ole tullut vielä kasvotusten, poliisipäällillö Aaltonen on ollut ensimmäinen joka kävi käsiksi putka-aamun jälkeen.

Ymmärrän kyllä moiset kannanotot henkilöiltä jotka aivan kuin pakonomaisesti julkituovat asiat niinkuin näkevät, vaikkei sillä olisi totuuden perää alkuunkaan ja, eihän maamme muuten tässä tilassa olisikaan...)

Ja aiheesta toiseen, tänään 26.3 saa sitten pääministeriltä varastaa valtion tietokoneelta tietoja ilman syytteitä, kaikki sinne vain....

Toimituksen poiminnat