Lisää turhautumista ja yleistä nurinaa Ihan vaan siksi, että älyllinen typeryys pistää niin sanoinkuvaamattomasti v*tuttamaan

Söderman on oikeassa

Päivän Isvestija:

"Kansanedustaja Jacob Söderman (sd) nosti Hitlerin valtaannousun esille varoittavana esimerkkinä siitä, miten voi käydä, jos valtuudet perusoikeuksien rajoittamiseen annetaan hallitukselle."

""Kun valmiuslakeja ruvettiin touhuamaan 60- ja 70-luvulla, muistoissa oli, että Hitler tuli valtaan laillisin menoin, kun yhdessä poikkeuslaissa oli menettely, jota hän käytti hyväksi", Söderman sanoi."

""Tämä on laki, jolla viisi ministeriä vaikka samasta puolueesta voi laillisesti ottaa kaikki valtaoikeudet valtaansa ilman sen kummempaa kontrollia", Söderman varoitteli."

HS: http://www.hs.fi/politiikka/artikkeli/S%C3%B6dermanin+Hitler-esimerkki+kuumensi+tunteita+eduskunnassa/1135256985947

 

---

 

Toisin kuin puusilmäisimmät ja kovakalloisimmat jo älähtivät väittämään, tämä toteamus ei välttämättä olekaan niin kaukana todellisuudesta kuin voisi kuvitella. Mikäli Natsikorttia nyt heilutellaan, niin mietitäänpä hetki päivänpolitiikkaa:

- Sananvapauden rajoittamispyrkimykset ovat jatkuvia, jokapäiväisiä ja ne eivät enää herätä minkäänlaista huomiota valtamediassa (nettisensuuri, keskustelupalstojen moderointi, red button, kunnianloukkausoikeudenkäynnit Ruususta vaan ei Yleä vastaan, maahanmuuttoasioista ei saa keskustella -politiikka jne.)

- Kansalaisvapauden rajoittamispyrkimykset ovat jatkuvia, idioottien jopa kannattamia (poliisille tulossa oikeus kotietsintään ilman rikosepäilyä, valvontakameratolpat joka tielle, GPS-seurantalaite jokaiseen autoon, poliisin oikeus suorittaa ruumiintarkastus ilman rikosepäilyä, poliisille tuloillaan oleva oikeus tehdä rikoksia peitetehtävissä ynnä muut asiat joita voidaan perustella argumentilla "jos olet rehellinen, ei sinun tarvitse pelätä".)

- Poliittisen näennäisdemokratian vahvistamispyrkimykset ovat jatkuvia ja niistä ei saa keskustella (nykyinen hätätilalaki, "parlamentarismin vahvistaminen", vaalien väheksyntä, uusien poliittisten liikkeiden nousun aktiivinen estäminen, suoran demokratian mitätöinti ja demonisointi, korruption vähättely)

Enää puuttuu kirsikka kakusta. Jokaisella itseään kunnioittavalla fasistivaltiolla tulee olla vihan kohde. Natseilla ne olivat juutalaiset, Neukuilla kapitalistit ja porvarit (joita sitten saattoivatkin olla aivan kaikki väärinajattelevat). Eikä sellainen puutu myöskään Sosialististen Eurotasavaltojen Liiton kansandemokratialta Suomelta.

Jätän jokaisen omille harteille miettiä, mikä on se yhteinen nimittäjä Nyky-Suomessa, jonka avulla voidaan kieltää keneltä tahansa aivan mitä tahansa. Oikein arvannut saa papukaijamerkin.

Summa summarum - Söderman on oikeassa. Koskahan valtaväestö tajuaa mihin Suomea oikeastaan ollaankaan ajamassa. Toivottavasti se tapahtuu ennen kuin Dachaun piiput punoittavat jälleen kerran.

Wir folgen unserem Führer! Alle sagen Ja!

Jack Andolini

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Markus Lehtipuu (nimimerkki)

http://travellerism.wordpress.com/2010/05/21/kirjo...

Tuossa kirjoituksessa kerron miksi minun mieleni on muuttunut, ja miksi olen myös samaa mieltä kuin alustaja.

Nyt eletään merkillisiä aikoja.

Kaikki tapahtuu yhtä aikaa: Irlannissa, Kreikassa, USA:ssa, Suomessa, eri puolilla. Ikään kuin eliitti valmistautuisi isoihin juttuihin, lainsäädännöllä, kansalaisten kriminalisoimisella, syyttelemällä kansaa "rasistiksi", tuomalla "monikulttuuria" (kaikkiin maihin, katsokaa vaikka!) jne.

Vastaus alustajan kysymykseen löytynee edellisestä kappaleesta :-)

Käyttäjän harmaasusi kuva
Harmaasusi ™

Nooh - lukutaitoiset ovat kyllä hajulla, mutta älyllistä
kapasiteettia puuttuu ja se johtunee eniten nykyisen
valtajärjestelmän koko elettävän elämän yli jatkuvasta
manipulaatioprosessista.

Ajattelukyvystämme joudumme maksamaan kantamalla
inhimillisyyden iestä ikuisesti.

Ne jotka ovat siitä päässeet eroon hallitsevat!

Mustalista, Harmaasusi™

K Veikko

"viisi ministeriä"

Helpompi on populistin päästä presidentiksi kuin saada viisi ministeriä hallitukseen.

Ai niin, presidentin valtaoikeudethan on pienennetty; eihän se voi enää päättää kuin sodasta ja rauhasta. - Mahtaako ketään edes kiinnostaa.

Matti Vuorio (nimimerkki)

Ein Reich, ein Volk, EIN Führer ! Olisiko tuossa jotakin?

Paavo (nimimerkki)

"Jätän jokaisen omille harteille miettiä, mikä on se yhteinen nimittäjä Nyky-Suomessa, jonka avulla voidaan kieltää keneltä tahansa aivan mitä tahansa. Oikein arvannut saa papukaijamerkin."

Rassismi.

Paavo (nimimerkki)

Suomen tila on ajautumassa oikeasti surullisen huonoon suuntaan.

Yle-Puheesta kuuntelin eilen kuinka valtapuolueet miettivät jo kuumeisesti tulevaa hallitusta.

Demareita halveksuttiin koska "Demarit kosiskelevat valtaväestön ääniä".

Valtaväestön, kansan, mielipiteen kanssa samaa mieltä oleminen on populismia.

Luulin että tämä on demokratia.

Suomessa ollaan ajamassa myös perustuslakiuudistusta jossa käytännössä mahdollistetaan EU-liittovaltioituminen. Perustuslain muutoksessa vain tarvitaan kahden hallituksen tekemä äänestys (Eduskunnassa).

Lakiesitys heitetään äänestettäväksi nykyisen hallituksen kalkkiviivoilla ja äänestytetään Eduskunnalla HETI kun "hallitusneuvottelut" on saatu käytyä (arvatkaapa onko RKP muuten seuraavassa hallituksessa? Tahi Vihreät?).

Suomessa vain on liikaa tapa-äänestäjiä, IDIOOTTEJA, jotka äänestävät puoluetta "no matter what". Mitä vitun demokratiaa se on kun nykyisistä eliittipuolueista saa eroja etsiä suurennuslasilla (mitä nyt Demareiden irtiotto.. Vihdoinkin!).

Me Persut saamme rökälevoiton mutta ei kuitenkaan riittävästi. Vanha laiva kääntyy hitaasti.

Oi aikoja, oi tapoja...

Visitor (nimimerkki)

Yksi huomio...jo aiemmin on tullut esille halu käyttää terrorismi sanaa vähän mihin sattuu.

"Espanja teki EU:n puheenjohtajamaan ominaisuudessa “Euroopan terrorismivaliokunnalle” aloitteen, jonka mukaan ns. globalisaation vastaiset aktivistit (harhaanjohtava termi, jota paremmin sopisi esim. uusliberalismin vastaiset aktivistit) määriteltäisiin terroristeiksi.

Toisin sanoen aloitteen mukaan olisi mahdollista kieltää “terroristijärjestöinä” mm. sellaisia organisaatioita kuin Ruotsin SAC ja muut EU-maiden alueella toimivat syndikalistiset ammattiliitot, Suomessa Kehitysyhteistyön palvelukeskus (ja sitä kautta varmaan myöskin Kirkon ulkomaanapu), Metalliliiton ammattiosasto 49, Vihreät nuoret ja opiskelijat (eli hallituspuolueen nuorisojärjestö) ja ties mitä kaikkea."

-Kapis-

"Eurosceptics have been branded "terrorists" just days before Tony Blair prepares to fly to Brussels to smuggle in the new EU constitution by the back door."

http://www.express.co.uk/posts/view/10248/Opponent...

Evald Kytömaa (nimimerkki)

Pari havaintoa:

Jacob Södermann on järkimiehiä. Hän on työskennellyt EU:ssa ja tuntee EU:n toimintaa ja ihmisiä. Kannattaa kuunnella mitä Södermann sanoo. Sitäpaitsi hän on oikeassa, mikä on tietysti ikävää kärkipoliitikoitamme ajatellen.

Kun Södermann puhui Kreikan kriisin apupaketista niin eduskunta loisti tyhjyyttään? Södermann puhui erittäin viisaasti ja kokemuksesta asioista, jota eduskunta ei jäänyt kuuntelemaan?

Meillä on muutamia järkevä henkilö eduskunnassa, yksi on Södermann ja toinen on Markku Uuspaavalniemi. On joku muukin, mutta vähemmistönä. Ikävä kyllä.

Näin on näreet.

Visitor (nimimerkki)

Näinhän tässä sitten kävi, uutisen kommenteissa suosituksia.

"Hitler-varoitus sivuutettiin - kiistelty laki läpi eduskunnassa

Eduskunta löi tänään lukkoon lain sisällön. SDP:n esittämät pykälämuutokset kaatuivat hallitusrintaman voimin äänin 94–64. Oppositio olisi säilyttänyt presidentillä asetuksenanto-oikeuden poikkeusoloissa."

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/93064-hitler-varoi...

Vesa Linja-aho (nimimerkki)

Toimituksen poiminnat